Reclama interzisa in Romania

4 11 2007
Reclame

Acțiuni

informatie

2 responses

4 11 2007
rrarresh

Stiu reclama de foarte mult timp. Apartine trustului Leo Burnett si apare in ea chiar art-ul lor, Bogdan Naumovici si e la Altex. Dar nu stiu motivele pentru care ea a fost refuzata in tare. Poate pe motive religioase.

5 11 2007
Andreea Iordache

Eu nu o stiam, din pacate. Ideea e ca nu inteleg de ce a fost interzisa. Nu e nici incitare la violenta, nici altceva. Poate doar pentru protectia minorilor. Oricum, cred ca reclama cu halatul, care e pe aceeasi idee si care a fost difuzata, e la fel de dura ca si asta.

Am gasit pe adacademy.ro un material preluat din „Capital” in zice ca „reclama acuzata de publicitari ca fiind o fantoma a adus agentiei un premiu la concursul Ad Or”. E clar ca nu prea aveau de ce sa interzica reclama asta din alte motive decat cele legate de influente.

Astea sunt niste decizii pe care niste baieti de la CNA le i-au in functie de cum bate vantul. Daca vine dinspre PSD, e o situatie, daca e dinspre PD, e reactia adversa. Foarte curios de vazut ce s-ar intampla daca aceasi companie ar face spoturile electorale pentru toate partidele. E o utopie, dar Romania e tara tuturor posibilitatilor.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s
%d blogeri au apreciat asta: