Cum se apara EVZ de Becali

6 11 2007

In EVZ de azi este un material care spune ca bodyguarzii lui Becali ii tin la mare distanta pe proprietarii de drept ai unor terenuri din Popesti-Leordeni, chiar daca acestia din urma au o hotarare judecatoreasca care le atesta calitatea de proprietari.

In articol este redat si un interviu intre un reporter EVZ si latifundiar, in care Becali declara ca el este actionar la o societate obscura care se ocupa de terenurile in cauza, chiar  daca, asa cum sustine EVZ, Gigi nu figureaza la ONRC. Din cate stiu eu, ONRC-ul nu-si upgradeaza intodeauna informatiile. Sau poate nu stiu eu foarte bine.

Imi amintesc ca mi-a povestit cineva ca acest Becali i-a dat una peste ceafa unui reporter de la Kanal D doar pentru ca i-a pus microfonul sa vorbeasca. Nu stiu daca s-a dat pe post treaba asta, dar stiu ca sunt multi baieti din presa sportiva care se tem de omul asta.

Citind toate astea, ma gandesc ce s-ar alege de EVZ daca Becali ar ajunge sa conduca o redactie? O sa-i bata pe oamenii de acolo in calitate de co-patron al unui ziar, asa cum a batut jurnalisti in calitate se mare smecher? Isi va aduce armata de pinguini sa asigure ordinea pentru el?

Ma mai gandesc si la faptul ca nu stiu cat de justificat este articolul asta, mai ales ca terenurile in cauza nu erau foarte mari. Deduc atunci ca materialul se explica prin faptul ca mai exista romani haituiti de Becali si ca, in continuare, acest individ incalca legislatia si acum, cand e campanie electorala.

Totusi, sper ca nimic din ce inseamna presa in Romania azi sa nu ajunga sa fie condusa de Becali. Asa cum e presa azi, imperfecta, caci daca ar fi perfecta ne-am plictisi, cu mega-scandalurile din ea, nu-mi doresc sa-l vad pe unul ca Becali sau Vadim sau cei asemeni lor dand ordine in redactii despre cum ar trebui scrisa o stire sau despre ce ar trebui a fie o stire si ce nu. Doamne-Ajuta!

Reclame

Acțiuni

informatie

2 responses

6 11 2007
Mironov

Nu vreau sa mai aud de Becali. Chiar si publicitatea negativa il aduce in prim plan. Spune-mi te rog care e ultima chestie desteapta spusa de Becali? Daca o sa o gasesti atuni poti scrie articole despre el, dar pana atunci pentru mine Becali e un prost cu multi bani si nimic mai mult. De ce as vrea sa aflu ce-a facut sau ce-a spus? Becali poate fi pus in ziar doar pe ultima pagina la subsol la rubrica TEMBELUL ZILEI.

6 11 2007
Andreea Iordache

Cred ca ai inteles ca asta era si problema mea, ca e un tip cu foarte multi bani. 😀

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s
%d blogeri au apreciat asta: