Astazi ne vindem arabilor

7 11 2007

La capitolul „Astazi cui ne mai vindem tara”, caci tranzactiile se fac de la o zi la alta, 63% dintre actiunile detinute de AVAS la Electroputere Craiova au fost vandute de statul roman, prin intermediul unui fost ministru al apararii, Theodor Athanasiu, companiei arabe Al-Arrab Contracting Company Limited, pentru 2,3 milioane de euro.

In stirea de pe Money Channel se reda si o declaratie a lui Athanasiu, care spune ca „contractul de privatizare a Electoputere cu firma Al-Arrab Contracting Company Limited nu are nicio clauză care să oblige firma saudită să păstreze obiectul de activitate şi nu prevede niciun termen pentru plata datoriilor”.

Pe masura ce citesc aceste randuri ma ingrozesc numai cand ma gandesc ca Athanasiu zice ca AVAS nu rezolva probleme sociale. Imi amintesc ca, in urma cu multe luni, baiatul asta, Theodor Athanasiu, era ministru al Apararii. Dupa ce a fost scos din Guvern, lui Athanasiu i-a fost repartizat din oficiu postul de sef la AVAS. De el cine a avut grija, ca un caz social disperat ce era? Ca ministru era praf, ca sef la AVAS e pubere. Iata cum Athanasiu, prin nerezolvarea cazurilor sociale demosntreaza ca este un negociator foarte prost.

Visurile lui, ca a introdus o clauza in care spune ca arabii ar trebui sa investeasca in trei luni 30 de milioane de euro in capitalul de lucru e o prostie. Totusi, ma intreb cand va creste in Romania nivelul de alerta, caci acum arabii intra in toata tara pe cai oficiale, nu doar la Bucuresti.

Reclame

Acțiuni

informatie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s
%d blogeri au apreciat asta: