Guvernare liberalo-populara cu iz de campanie electorala in prag de euroalegeri

8 11 2007

Am citit pe Antena 3 despre o declaratie facuta de Paul Pacuraru la emisiunea lui Firea, in care spune ca romanii care se vor intoarce in tara vor fi scutiti de impozite, ca masura de protectectie sociala, cica.

Pai si noi, astia care suntem in tara asta, noi nu avem nevoie de masuri de protectie sociala? Aia care vin din afara vin cu bani in tara, mult mai multi decat are un roman care munceste aici. Plus ca, ma gandesc la chinezii care vin prin Romania si nu mai pleaca si sunt angajati pe te-miri-ce posturi.

N-am auzit sa fi existat vreodata o astfel de campanie facuta de un guvern liberal. Iese Tariceanu si zice ca nu toti copii vor primi alocatii, ci doar cei ale caror familii se incadreaza in anumite bareme. Vine Pacuraru si zice ca ii va integra pe romanii care vin din afara prin scutirea de impozite. Citeam azi in Ziua ceva ce nu are treaba cu Tariceanu, dar are treaba cu ce va urma, ca lui Videanu i se pare o pierdere de bani gratuitatile de pe mijloacele de transport in comun. Hai sictir!

Reclame

Acțiuni

informatie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s
%d blogeri au apreciat asta: