Patriciu si asfaltul european din Romania, prima runda

8 11 2007

Cotidianul scrie in editia de azi ca, din 2008, Patriciu se va ocupa si de asfaltari si ca mogulul si-a adjucat deja o piata de 30 de milioane de dolari. Cotidianul mai spune ca CNADNR vrea sa repare 3000 de kilometri anual si ca, la un cost de 500 de dolari per tona, piata are valoare de un miliard de dolari.

Totusi, ma intreb daca nu se va intampla o situatie care sa fie reglementata de Consiliul Concurentei. Adica, poate sa fie Patriciu aproape singurul de pe piata romaneasca, chiar daca mai exista si micii importatori, dar acum ca suntem stat membru UE, ma intreb oare nu pot participa la licitatii firme din UE? Adica acum cred ca pot intra liber pe piata romaneasca. Totul e sa reziste si sa nu fie prostiti de romani.

UPDATE

Intr-o conferinta de presa sustinuta cu ceva ore in urma, Patriciu a spus ca va incepe un razboi cu „mafia” constructorilor de drumuri pentru ca ei nu folosesc produse de calitate pentru asfaltarea soselelor.

Ma intreb daca asta e problema in acet moment? Produsele de calitate pentru asfaltarea unor drumuri care, practic, nu exista. In Bucuresti, de exemplu, se circula foarte greu. Si aici sunt strazile asfaltate cat de cat.

Reclame

Acțiuni

informatie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s
%d blogeri au apreciat asta: