Cameramanul roman rapit in Irak intra in staff-ul prezidential prin „detasare” de la TVR

9 11 2007

Mediafax da o stire despre Sorin Miscoci, unul dintre cei trei jurnalisti „rapiti” in Irak, despre care spune ca, incepand de luni, va fi „cameramanul principal” al lui Basescu. Mediafax mai precizeaza ca „detasarea lui Sorin Miscoci la Presedintie este rezultatul unor dialoguri intre acesta, Administratia Prezidentiala si fostul cameraman, Romeo Stancu”.

Acum, daca imi amintesc eu bine ce mi-a spus cineva, Miscoci era considerat in Prima TV, postul unde a activat pentru prima si ultima data ca operator inainte de rapirea cu pricina, un cameraman destul de slab si tocmai din acest motiv Marie-Jeanne Ion a mers in Irak cu el. Despre reporter stiu ca deplasarea in Irak era ultima sansa ca ea sa mai ramana la Prima.

Judecand dupa aceste fapte, ce motiv sa fi avut oare Basescu sa-si schimbe cameramanul principal, altul decat cel legat de campania electorala, nu stiu. Mediafax spune la un moment dat ca a participat si Stancu la discutii, dar nu stiu de ce am impresia ca el nu prea a avut niciun cuvant de spus.

Incearca oare Basescu sa se apropie astfel de jurnalisti, prin „racolarea” oamenilor stigmatizati si apoi deveniti eroi din cauza unor pseudo-teroristi? Nu cred ca Basescu va mai avea vreodata presa de partea lui, orice ar face. Din pacate, are multi simpatizanti in randul oamenilor simpli si asta conteaza enorm.

Cred ca si Miscoci este printre acei oameni simpli, mai ales acum, cand va avea o protectie suplimentara. Ramane de vazut cat de bine va flirta presedintele cu camera si cat de mult va surprinde Miscoci acele momente.

Reclame

Acțiuni

informatie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s
%d blogeri au apreciat asta: