Basescu, pe urmele Ioanei Lupea

11 11 2007

Declaratia presedintelui de azi e mai proasta decat tot ce am reusit sa citesc in presa de vreo doua saptamani incoace. Pana si editorialele Ioanei Lupea sunt o idee mai relevante decat discursul lui Basescu despre clasa plitica expirata sau despre trio-ul politicieni-bisnitari-moguli.

Ma intreb daca acest speech de mare substanta n-a fost scris de Ioana Lupea. Adica, ea activeaza cu norma intreaga pentru Oficios care, din cate se pare, va ajunge la Patriciu, unul dintre mogulii si bisnitarii despre care vorbea Basescu. Deci, avea tot interesul  sa faca asta. Si aunci ma gandesc daca nu cumva acest discurs il viza pe Patriciu si pe tovarasul lui Becali in speranta ca cei doi indivizi vor renunta la pretentiile legate de EVZ, in prima faza. Asa sa fie oare? Nu stiu de ce am impresia ca toata povestea asta e legata de Adriana Saftoiu.

De partea in care Basescu vorbeste despre referendum si de limitarea presedintelui pe spatiul electoral al TVR cred ca Basescu are impresia ca atentionarea publicului referitor la chestia asta il va ajuta sa creasca in sondaje si sa discretiteze si mai mult liberalii. Imi amintesc cati lesinati erau in piata la Moghioros care vroiau palinca si carnati.

Cat despre faza cu baterea obrazului pentru ca Rodica Culcer a fost pusa pe liber din TVR, atitudinea lui Sassu e o rasplata pentru situatia lui Remes, pentru ca, iar nu stiu de ce, dar inclin sa cred ca inregistrarea a plecat de la Cotroceni spre TVR.

Reclame

Acțiuni

informatie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s
%d blogeri au apreciat asta: