Un suporter italian a fost impuscat mortal de un gabor italian

11 11 2007

Sky News da o stire despre un suporter italian, in varsta de 25 de ani, care afost ucis „accidental” de unul dintre carabinierii care vroiau sa-i calmeze pe fanii echipelor Lazio si Juventus. In asemenea circumstante, cand un om moare int-o lupta intre suporteri si fortele de ordine, trebuie luate masuri.

Totusi, nu inteleg de ce s-a tras. Unul din sefii politiei de la Roma spune ca agentul a tras in aer. Dar de ce? Asta inseamna foc de avertisment dca si ceilalti ar fi fost inarmati sau daca politaiul ar fi fost atacat. Dar daca a fost atacat, cum mai tragea el in aer? Oricum, o declaratie a unui sef spune ca s-a comis o eroare si isi exprima condoleantele pentru familia suporterului. Mai bine tacea. 

E clar ca trebuie luate masuri drastice de protectie pentru cetatenii simpli, care nu au nicio treaba cu prostiile astea. Intr-o asemenea ambuscada poate fi prin si un om obisnuit care trece intamplator pe langa niste indivizi ofticati ca au pierdut la pariuri.

Ma gandesc ce s-ar fi intamplat in Romania daca, dupa un meci intre doua rivale, unul dintre suporteri ar fi fost ucis de un politai. S-ar fi creat o isterie nationala.

Reclame

Acțiuni

informatie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s
%d blogeri au apreciat asta: