Ce inseamna sa fii iresponsabil cand esti ziarist la Compact

12 11 2007

In ziarul Compact de azi e o stire despre suporterul ucis ieri de un politist, despre care ziarul sustine ca ar fi roman. Pe langa faptul ca stirea e nesemnata, ca multe altele, cine a scris textul nu a citat nicio sursa.

Nu cred ca suporterul in cauza era roman. Multi spun ca era italian. Oricum, ce fel de jurnalism e asta? Sa scrii fara nicio baza, sa dai informatii neconfirmate practic. Ce daca e un ziar gratuit? Asta inseamna ca trebuie isi bata joc? Sa fi fost oare o campanie pentru ca ziarul asta sa fie bagat in seama de oameni importanti? Nici oamenii simpli nu-l citesc.

Se baga o groaza de bani din publicitate pentru a-i plati pe oamenii care lucreaza in redactia aia. Deci nu salariile lor sunt problema. Sa nu citeasca cineva textele inainte de a ajunge in pagina?

Ma intreb daca, in situatia in care va sesiza si altcineva eroarea, de preferat, cineva on board la Ringier, se vor lua masuri? In fond, orice afacere, chiar si cu ziare gratuite, se bazeaza pe incredere. Pentru mine ziarul asta nici nu mai exista de azi.

Reclame

Acțiuni

informatie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s
%d blogeri au apreciat asta: