Romania sub teroare, partea a doua

13 11 2007

O stire preluata de Antena 3 dintr-un cotidian italian, Il Secolo, spune ca in Romania ar exista tabere de antrenament Al Qaida. Nu cred ca e tocmai o informatie reala, mai ales ca ziarul se bazeaza pe niste declaratii ale unor politai pe care nu-i nominalizeaza, dar despre care spune ca, in timpul unei operatiuni de filare ale unor suspecti de terorism, au interceptat o convorbire intre doi indivizi, de origine tunisieni, care cica ar fi vorbit intre ei despre luptatorii islamisti care invata sa foloseasca dispozitive explozive in Romania.

Jurnalistii italieni au mai scris ca impreuna cu cei doi tunisieni au mai fost arestati 18 suspecti intr-un raid din 6 noiembrie, care se afla acum in custodia politiei genoveze.

Ma intreb insa de ce sa dai tu o stire despre niste baze de antrenament despre care stii ca exista in Romania, stii cu ce se ocupa, si pe langa asta sa mai scrii ca e vorba de doi tunisieni care, ciudat, au fost arestati impreuna cu alti 18 indivizi intr-un raid? E aberant. Nu are nicio logica.

Si culmea, data in care se facea raidul sa fie 6 noiembrie, cand era criza intre guvernele Romaniei si Italiei. Si astfel, se mai aplica Romanie si stampila cu Al Qaida.

Totusi, tunisienii aia in ce limba vorbeau? Nu de alta, dar tare mi-e ca au zis Roma si nu Romania si daca vorbeau vreun dialect e foarte posibil sa se fi confuzat si cercetasii.

Reclame

Acțiuni

informatie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s
%d blogeri au apreciat asta: