Pazirea calatorilor in RATB

15 11 2007

O stire pe Antena 3 spune ca jandarmii vor fi mobilzati in RATB-uri pentru a-i pazi de infractori si potentiali infractori pe calatori. Sper ca astia de la Jandarmerie sa fie imbracati in civil. Oricum, e foarte periculos ce ti se poate intampla dupa ce ai coborat din mijlocul de transport in comun, cand nu te pazeste nimeni. Oricine stie ca jandarmii nu sunt peste tot pentru ca nu au cum si daca vor sa te prinda, o fac oricum.

Ma intreb cand vor fi mobilizati jandarmi imbracati in civil pe strazi. Adica, daca se vede ca e in uniforma, orine se abtine. Daca nu-l recunoaste, nu stie cine il fileaza, infractorul isi face treaba fara retineri.

Pazirea cetatenilor acestei tari trebuie facuta de jandarmii imbracati in civil care ar trebui sa fileze toata tara, nu doar in Bucuresti, daca dom’ ministru chiar vrea sa reduca infractionalitatea. Cam tarziu o asemenea masura, zic eu. Se stia de ce se intampla in mijloacele de transport in comun de multi ani. Asteptau oare sa se ajunga la o rata a infractionalitatii in Bucuresti ca cea din Las Vegas, de exemplu?

Oricum, am vazut ca si pe la metrou e plin de politai in uniforma, dar cand iesi din metrou e plin de aurolaci. Sper ca aceasta campanie sa fie una de lunga durata si destul de eficienta si sa extinda si pe alte paliere.

Reclame

Acțiuni

informatie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s
%d blogeri au apreciat asta: