Postere cu Basescu pentru uninominal

16 11 2007

16-11-07_1055.jpg

Basescu s-a intors, din nou, cu fata la popor si zambeste intr-un poster pe care este scris un mesaj transant despre dorinta presedintelui, nicidecum despre votul uninominal propus de el, care, de fapt, este miza referendumului. Oare de ce? Sau poate n-am inteles eu bine si presedintele vrea sa fie confirmat de doua ori in acelasi an.

Cineva care nu stie nimic despre diferenta intre cele doua variante de vot propuse nu-si va da seama foarte exact pentru ce sa spuna Da. Cred ca Basescu este boicotat de propriul staff.

Totusi, de ce scrisa doar adresa blogului presedintelui pe afis si nu este trecuta si Administratia Prezidentiala? Ca doar Basescu convoaca populatia la referendum in calitate de presedinte. Pentru traffic oare? Si din ce fonduri se sponsorizeaza campania asta? Sa fie tot din banii mei si ai celorlalti contribuabili? Beats me.

Interesant e ca afisul asta era in statia de metrou Grigorescu, pe teritoriul PD. Spre rusinea mea, nu stiu daca a mai aparut si in alta parte.

Curios de vazut cum va face Tariceanu campania pentru referendum, desi sunt slabe sanse ca PNL-ul sa bage bani intr-o asemenea campanie.

P.S. Domnule candidat, acum intelegeti de ce nu merg la vot  la referendum?

 UPDATE

1. Presedintele isi asuma public spotul Zaraza Electorala, postat la el pe blog.

2. Presedintele a declansat oficial, la el pe blog, „guerilla digitala„. Basescu face reclama mascata la produse de curatenie, folosind aceleasi „materiale” ca si publicitarii, sub pretextul sloganului pentru referendum „Hai la curatenie”. Interesant e ca, la anumite „produse” de curatenie, se poate citi cu zoom si firma care le produce. Si firma nu e Administratia Prezidentiala.

Primul afis, cel cu presedintele calare pe motor e cel mai nereusit. Parca nu e din acelasi film. De fapt, nu e. Oricum, cel mai tare slogan e „Sa moara listacul”. Si Basescu a intrat in Parlament tot pe liste, nu?

1.jpg    2.jpg    3.jpg    4.jpg   5.jpg                                                                                                                       

Citez din ce scrie pe site-ul basescu.ro: „Atentie: vizualurile de mai sus nu sunt realizate de stafful electoral sau la comanda acestuia. Acestea sunt realizate de simpatizanti si sustinatori, carora le multumim. Ne rezervam doar dreptul de a le expune, nefiind responsabili de continutul acestor creatii.”

Daca Basescu va demara vreodata o campanie legata de imunitate, va folosi oare prezervativul Durex ca simbol si mesajul „dur lex”?

Reclame

Acțiuni

informatie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s
%d blogeri au apreciat asta: