Sotul Adrianei Saftoiu face publica in JN discutia privata purtata cu presedintele despre demisia de la SIE

16 11 2007

Am constatat cu stupoare ca JN se implica mai mult decat ar trebui in ceea ce priveste PC. Azi-noapte, cred ca pe la 12, pe site-ul JN erau bannere gigant anti-Basescu. Sa se implice oare Voiculescu in activitatea redactionala de la JN? Cu siguranta da. Si atunci ma intreb de ce a fost pus la colt Chirieac, care scria din cand in cand cate ceva impotriva concurentei, iar ceilalti indivizi, in speta, politicieni si oameni de afaceri, care controleaza in permanenta presa, direct sau indirect, sunt lasati in pace? Sa fie oare prea greu deconspirarea lor? Cu siguranta da.

Azi, JN publica un material semnat de Claudiu Saftoiu, in care fostul director SIE reda o conversatie privata pe care a avut-o cu presedintele. Nu stiu cat de etica sau morala a fost aceasta „interventie” pe care Elvis, a facut-o, dar stiu sigur ca, si eu, daca as fi lucrat la orice ziar, as fi dat-o, chiar daca nu spune mare lucru.

Desi inclin sa cred ca lui Saftoiu i s-a cerut sa faca asta, totusi, mi se pare un gest al unui om las si din cauza faptului ca a materialul a fost dat abia acum si din multe alte motive.

Dialogul pe care Saftoiu il reda foarte exact, desi nu cred ca sunt citate corect nici propriile sale replici si nici cele ale presedintelui, spune doar ca Basescu a acceptat ca Saftoiu sa demisioneze din cauza articolului publicat de Adevarul, material care facea referire la concluziile Comisiei Voiculescu potrivit carora SIE intercepteaza la greu fara mandat. Adica, Saftoiu n-a facut decat sa aminteasca cat de penibil poate fi in raport cu numirea si demisia lui de la SIE. Oare de ce a acceptat Elvis sa-si puna cenusa in cap si cand a scris aceasta discutie?

Reclame

Acțiuni

informatie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s
%d blogeri au apreciat asta: