O mu…e de la UE pentru Varujan

29 11 2007

Aberatiile lui Vosganian legate de taxa de prima inmatriculare risca sa ne afecteze ratingul de tara, daca Romania va ajunge in fata justitiei europene pe motiv ca ministrul estimeaza cantitatea de noxe a motoarelor Euro3 in ani si nu emisia de substante nocive pe care le scot rablele romanilor.

Comisarul insarcinat cu problemele de taxare si de vamuire le-a dat guvernantilor un termen de doua luni pentru restituirea diferentei fata de taxa de prima inmatriculare comun acceptata in UE. Adica, guvernul va trebui sa restituie contribuabilului corect vreo 225 de milioane de euro. In aceste conditii adio pensii marite, adio mariri de alocatii, adio al 13lea salariu pentru profi sau lefuri giant pentru bugetari. Se va declansa oare o greva spontana? Vor veni deasamentele romanesti de prin lume in tara, ca sa mai scoata niste banuti si de acolo? Va cadea oare Tariceanu cu tot cabinetul?

Totusi, trebuie sa ma gandesc ce se va intampla in Parlament cu bugetul, caci MApN vrea iar multi bani, MIRA vrea si ea, la servicii e clar. Ce mai ramane? Bani de bidinele, caci var mai au peretii.

N.B. mu…e = mustrare

Reclame

Acțiuni

informatie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s
%d blogeri au apreciat asta: