Dl. Melescanu, cand demisionati de la Justitie?

23 01 2008

Dl. Melescanu, va adresez aceasta intrebare pe care stiu sigur ca nu o veti citi de pe acest blog, dar pe care mi-o pun  cu mintea mea studenteasca putin incetosata din cauza faptelor reprobabile pe care le faceti. Cum un ministru interimar la Justitie spune ca se spala pe maini dupa ce a comis o impertinenta impotriva colegilor de cabinet si, mai grav, impotriva colegilor de partid? Bine, acum trecand peste toate aceste „nimicuri”, ma gandesc cum poate spune un ministru ca nu este responsabil de un gest pe care a recunoscut ca l-a comis? Adica, poate d-le Melescanu, aveti amnezie. Dar exista probe audio si video irefutabile in care sunteti dvs. Sau poate ca suferiti de o boala care va afecteaza judecata, si atunci e si mai grav. Dar cel mai ciudat mi se pare ca premierul inca accepta ca dvs. sa faceti parte din cabinet. Dar daca ma gandesc mai bine, cred ca Tariceanu nu v-ar putea „remania” daca e sa ma gandesc la momentele penibile in care declara ba ca demisioneaza, ba ca se mai gandeste, ba ca remaniaza guvernul. Time will say what is to be done.

Reclame

Acțiuni

informatie

4 responses

23 01 2008
alchimitza

reiau.vad ca mie nu-mi rasp:
sa lasam obiectivitatea educata in grija tabloidelor culturale. hai sa vedem de ce se tin scandalurile lantz…
si de ce drac s-a laudat mele ca l-a injurat presedinta romaniei?
si de cine le mai e frica romanilor?inainte de ‘89 era secu, odi, savanta, avortu’…
acum ce ii mai sperie pe romani?
ai idee, j?

23 01 2008
jordash

Pai e simplu. Mele nu a fost diplomat asa cum ar fi trebuit sa fie, motiv pentru care te poti astepta la orice de la el. Pe Base l-a injurat ca sa dea bine la elector cand vin parlamentarele. Tare mi-e mie teama de aia care vor ajunge in Parlament cu uninominalu’. Sa vezi atunci urlete si tipete de groaza peste tot…

In rest, ce sa ne sperie? Taxe, impozite, frigu’ sau canicula in functie de anontimp… Pe mine cel mai tare ma sperie sistemul de invatamant si nebunia asta cu teroristii… Auzi tu, teroristi in Romania? Sper sa ma intalnesc cu vreunul si sa ma scoata la cafea sa vedem daca se prinde careva :))

23 01 2008
alchimitza

ai grija ce iti doresti

23 01 2008
jordash

Intodeauna am 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s
%d blogeri au apreciat asta: