Idiotii

25 02 2008

Cea mai mare tampenie mi se pare cea legata de zborurile CIA. Exista o suta de mii de rapoarte care atesta niste lucruri, dar nu pot fi demonstrate decat prin marturii. Se pare ca si oficialii romani au inceput sa ciripeasca ma mult decat e cazul. Curios de aflat ce cauta nenea ala la ora aia pe Kogalniceanu. Poate ca individul era cel care dadea OK-ul pentru decolare.

S-a facut, odata cu raportul  lui Marty, o comisie parlamentara care sa zica, normal, ca Romania n-are nicio treaba cu zborurile CIA. A mai urmat un raport, al lui Fava, care a pus iar Romania la zid in PE ca cica ar fi fost nu-stiu-cate escale pe Kogalniceanu. Acum, iese un individ care, probabil, il uraste de moarte pe Basescu, si declara pentru AP ca a fost martor la nus-stiu-cate escale ale CIA pe Kogalniceanu. Deci, e aberant.

Citeam intr-un interviu in The Guardian ca exista niste protocoale foarte clare care atesta ca anumite operatiuni au denumiri specifice si intra sub incidenta unor „legi” diferite de cadrul legal cu care noi, astia micii, suntem obisnuiti. Daca tot vor sa fie foarte smecheri astia de la AP, de ce oare nu pun mana pe acele protocoale? Oare pentru ca in SUA este campanie si nu se stie daca va castiga Obama cursa prezindentiala? Poate ca se doreste in continuare o ceata legata de niste lucruri care nu vor fi revelate complet niciodata. Poate ca asta va fi miza celui de-al trilea razboi mondial. Poate ca nu. Oricum, din treaba cu zborile cel mai sifonat stat este Marea Britanie. Pana acum, cel putin.

Reclame

Acțiuni

informatie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s
%d blogeri au apreciat asta: