Mariu Tuca si amintirile din copilarie

25 02 2008

In editorialul de azi, Marius Tuca prefera sa arunce cu noroi in politicienii bagati in mocirla pana la gat. Un gest mizerabil chiar si pentru un individ din Caracal. Cand am citit editorialul lui Tuca, mi-am amintit de una din expresiile lui Bolcas care suna cam asa: noi nu putem fi jigniti decat de egalii nostri. Pacat ca putini aplica metoda asta.

Imi amintesc ce se zvonea despre Tuca, inainte sa devina director la Jurnalul. Oamenii ziceau ca se imbata in ultimul hal si era carat acasa cu roaba. Deci, sa faci asta si sa iti permiti sa-l critici pe Patriciu pentru cum sta la TV e un gest infect.  Imi amintesc cand zicea Tuca ca, intr-o dimineata, foarte deranjat de zgomotul unui picamar, a iesit pe balcon si a inceput sa arunce cu cartofi pe geam doar-doar s-or opri oamenii din munca. Pe vremea aia, Tuca facea constant emisiuni la Antena 1 si isi permitea sa zica multe pe post. Deci, faza cu taranu’ de oras inca tine cand vorbesc de Tuca, chiar daca si-a deschis un restaurant foarte tare. Acum, dupa ce a strans ceva banet de la Voiculescu, isi permite deja o masina foarte mishto. Ghinionul lui e ca niste „bagabonti” ii sparg constant autoturismul si ii ciordesc diverse documente. Din pacate, indivizii care cicula prin zona „Casa presei”, cu predilectie la intrarea de la Jurnalul, nu au fost prinsi niciodata. Ar fi interesant de aflat cine si ce i-a furat. Si mai interesant ar fi daca s-ar afla si de ce. Poate face Lazarius vreo ancheta bomba si aflam „adevarul”. Poate atunci se va oftica si Tuca pentru a mia oara si va face editii speciale despre Diaconescu. Poate nu. Time will tell.

UPDATE

E bine scris Lazarius. Mie asta imi inspira individu’. Orice asemanare cu personajele reale poate fi, din cand in cand, o coincidenta.

Reclame

Acțiuni

informatie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s
%d blogeri au apreciat asta: