Cat ar costa sa tratezi o blonda?

26 02 2008

Intodeauna am avut o problema cu oamenii care epateaza. Din pacate, abia acum realizez ca, in cazul unora, poate fi o situatie mai dificila in sensul ca oamenii pot suferi de boli psihice foarte ciudate care sa le afecteze traiectoria politica pe termen lung si foarte lung. Cu siguranta blondele se incadreaza in aceasta categorie foarte restransa.

Cred in bancurile cu blonde de cand a aparut Elena Udrea in viata publica. Dar cat ar costa sa-si trateze tanti neuronu’? Pe medic sigur l-ar costa 366 de nopti pierdute si tot atatea flacoane de Diazepam. Cica doar in anii bisecti astrele ar putea fi o intr-o conjunctura favorabila schimbarilor in bine. Dar ce ar trebui sa faca ea ca sa se trateze? Si cu ce efecte? Beats me!

Ca urmare a sindromului de blonda (ne)prezidentiala, Udrea a inceput sa scrie la ea pe blog in felul urmator: „Pornesc de la un comentariu pe care l-am citit pe blog. Cineva ma critica pentru “rautatea politica” pe care am aratat-o intr-o emisiune televizata, referitor la alegerile din PSD. Asa se face ca, gandindu-ma daca are dreptate sau nu, am inteles eu insami care este motivul real al atitudinii mele, destul de caustice altfel„. Bafta noastra ca nu scrie editoriale. Dar inca ii mai avem pe Cartianu si pe Lupea. Si ei sunt doar inceputul.

Reclame

Acțiuni

informatie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s
%d blogeri au apreciat asta: