Despre atitudine, in functie de perspectiva

8 03 2008

Unul din lucrurile care se practica in viata de zi cu zi are treaba cu asocierile. Intodeauna orice este asociat cu ceva usor reconscibil de fiecare dintre noi. De exemplu, Mutu este asociat cu H, Elvis al nostru este sotul sotiei sale iar fata aia combinata cu fotbalistul Chivu este femeia care se marita cu Chivu.

Cu ceva zile in urma il ascultam pe Badea care citea un titlu din EVZ, „Ziua femeii care se marita cu Chivu”, si, evident, comenta gestul oamenilor de la Ringier de a titra asa ceva. Intr-un fel, Badea avea dreptate. E un gest de marlanie sa scrii la modul asta. Dar, daca ma gandesc un pic, Badea cum face asocierile? Nu zice de unu si altu ca „e ala care a facut nu-stiu-ce”? Si asta nu e gest de marlanie? Sau el are voie sa vorbeasca asa pentru el e Badea si face rating OTV-ist?

P.S. Pentru toti maniacii deontologi care fac spagi la greu din campanii… cele mai ieftine texte sunt alea de opinie. Deci… vedeti cum negociati spatiul editorial sa va luati banii pe numarul de puncte atinse.

Reclame

Acțiuni

informatie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s
%d blogeri au apreciat asta: