Salariu confidential pentru Isarescu & Co from BNR Department

30 07 2008

In presa de azi citesc cu stupoare ca guvernatorul nu mai vrea sa-si declare veniturile in documente publice. Sincer, nu prea conteaza ce isi doreste dl Isarescu pe motiv ca legea este una petru toti, indiferent de fotoliul pe care il ocupa fiecare.

Ce ma deranjeaza este ca salariul enorm pe care guvernatorul l-a avut in anul 2006 nu cred ca este cel real pe motiv ca Isarescu a fost implicat, cu siguranta, in diverse comisii si comitete pentru privatizarea fostelor intreprinderi devenite ulterior companii. Adica, astfel de venituri nu se fac publice defalcat, pentru fiecare activitate prestata?

Inteleg ca acesti oameni sa fie platiti pentru potential, dar atunci cand nu se duce la bun sfarsit o privatizare, cum a fost cazul CEC, ce ne facem? Facem rebranding pe o institutie comunista si platim si oamenii care nu au fost capabili sa gaseasca o solutie pentru vanzarea bancii. Din curiozitate, voi calcula la un moment dat cate case pentru sinistrati se pot face din banii alocati pentru privatizarea esalonata a CEC-ului. Cred ca voi avea niste rezultate foarte interesante.

Reclame

Acțiuni

informatie

4 responses

30 07 2008
alchimitza

Well, here’s another nice mess you’ve gotten me into!
bravos, asta e ştire de ştire!
are şi bani, şi fisc, şi mister, stau toţi ciorchine să afle ce nu se spune. e categoria mea preferată de ştiri: stimaţi netspectatori, nu s-a întâmplat nimic.
staţi calmi, vă explicăm pe larg.

la bani mai mărunţi: mie îmi place să mi se reamintească din când în când ce nu are voie fiscul. ba chiar mai mult decât fineţurile alea de mare nuanţă referitoare la controlul averilor şi cum e obligatoriu să fie declarate şi cercetate, dar nu e voie să fie declarate public cercetările şi nici sancţiuni serioase nu se pot da.
la firfirici: asta e una din sarcinile aruncate de autorităţi în cârca presei, apoi se plâng toţi că anchetele jurnalistice se fac cu plicul pe sub uşă. oameni răi

gratis:în loc de noapte bună, îţi trimit linkul către cel mai frumos lucru pe care l-am citit vreodată…
http://www.aip.org/history/einstein/essay.htm

…îţi trimit imediat şi formula de calcul relativ a salariului mugurelian.
cu bonusurile de simbol diplomatic financiar şi imaginea reactualizată:D

30 07 2008
alchimitza

virgulele sunt din partea casei. martini şi măslinuţa, nu!;)

30 07 2008
jordash

Pe mine ma intereseaza foarte mult sa stiu daca Isarescu si cei de la BNR, in general, isi iau trolerele cand vine ziua de salariu sau prefera portofelele voluminoase. Oricum ar fi, e curios de aflat fie si macar in perspectiva tranzactiilor care vor urma si a deficitului comercial care se va inregistra in perioada vacantei 🙂

31 07 2008
alchimitza

hello, everybody 😉

jordash, tu ai adormit în gând cu isărescu, huh, cu confidenţialitatea? :))
fuh-get about it!
io am stat pe dunga patului dacă să semnez petiţiaonline pentru demiterea conducerii LPF…FRF…PSD…MŢLR …trebuia să votez ieri cu cineva şi am uitat 😦

azi avem ştiri cu PRM? vreun nou record mondial, ceva? nici prin the new york times nu m-am mai uitat aseară de grija petiţiei şi concurenţa de la vaslui mi-a luat-o înainte, iar nu-mi văd capul de griji azi!
uof, vorbim diseară…

p.s. dacă ai o pauză de n minute azi, bagă nara în secvenţa asta din the lady from shanghai, aia din patuşopt, care începe cu:

well, everybody is somebody’s fool.
the only way to stay out of trouble is to grow old, so I guess I’ll concentrate on that.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s
%d blogeri au apreciat asta: