Din plictis, comentez Sinteza zilei

5 08 2008

Aseara, la Antena 3, a fost un show mai slab ca de obicei. Respectiv, dl. Stan a venit pentru a mia oara cu laptopul in studio si a  dat play unei replici pe care a rostit-o in urma cu aproximativ un an. Teoria expusa de Stan era urmatoarea: Domnule presedinte, sunteti inconjurat de imbecili.

Asa, si? Asta o spun multi inca de la investirea ca presedinte a lui Traian Basescu. Singura diferenta este ca nu toata lumea vorbeste la postul mogulului si vine dupa un an cu laptopul sa faca pe tanti Maricica care citeste in zatul de la cafea ca Basescu va fi rostit aceste cuvinte magice. Dar dl. Stan a trebuit sa vorbeasca prea mult despre asta si sa-si aroge niste capacitati pe care nu le are cu siguranta.

Oricum, ma intreb cat va mai tine sarada asta cu cei trei refugiati? Adica, e penibil ce se intampla. Imi pare sincer rau pentru acei oameni care trebuie sa-i tolereze pe cei trei. Circul ieftin si problemele tehnice pun in dificultate „profesionistii in stiri”. De fapt, cred ca este un semn ca mogulul nu mai da prea multi lei nici pe Cristoiu, nici pe Stan. Gadea se poate reprofila oricand, ca doar locurile la Patriarhie sunt cu nemiluita. Si pentru o vedeta precum Gadea nenumarate sun posturile Domnului. Amin.

Reclame

Acțiuni

informatie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s
%d blogeri au apreciat asta: